Bekteshi pret në takim ambasadoren e Gjeorgjisë, Liluashvili

Kohanews Admin

Sot realizova takim me ambasadoren e sapoemëruar të Gjeorgjisë në Maqedoninë e Veriut, Tamuna Liluashvili.

Maqedonia e Veriut dhe Gjeorgjia kanë vendosur marrëdhënie diplomatike në vitin 2019, që do të thotë se ka hapësirë të madhe për rritjen e bashkëpunimit ekonomik mes dy vendeve.

Besoj se, gjatë periudhës pas kovidit, të dyja vendet që kanë traditë të madhe do të thellojnë bashkëpunimin, para së gjithash, në domenin e turizmit, gjë që do të kontribuojë në njohjen më të afërt të ndërsjellë të qytetarëve nga të dyja vendet.

 

https://www.facebook.com/MinisterKreshnikBekteshi/photos/pcb.1589666744551339/1589666421218038/
Next Post

Ziadin Sela realizon takim me shoqatat jo-qeveritare nga sfera e kulturës

Ziadin Sela në bashkëbisedim me përfaqësuesit e shoqatave i ka dëgjuar të gjitha vërejtjet dhe pakënaqësitë e tyre dhe bashkarisht u konstatua se ekziston diskriminim i hatashëm ndaj kulturës shqiptare. Ziadin Sela u zotua dhe ofroi mbështetje pa rezervë për iniciativën e shoqatave e njëkohësisht ju premtoi se kultura shqiptare […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: