Bekteshi: Tetova me fabrikë të re, 9 milion Euro investim dhe 300 vende të reja pune

vull

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sot paralajmëroi se në Zonën Ekonomike në Tetovë do të ndërtohet një fabrikë me vlerë prej 9 milion euro dhe mbi 300 të punësuar

“Tetova me fabrikë të re, 9 milion euro investim dhe 300 vende të reja pune” ka shkruar Bekteshi

Ndryshe në Zonën Ekonomike në Tetovë është edhe fabrika Lear dhe disa të tjera, ku pritet që në këtë vend të ndërtohen edhe shumë fabrika tjera.

Next Post

Elezi: Përmes MSIP programit 300 fëmijë nga Zhelina do fitojnë shërbime më të mira në arsim!

Përmes programit MSIP, 300 fëmijë të komunës së Zhelinës do të përfitojnë shërbime më të mira në arsim me rekonstruimin e shkollës në fshatin Pallaticë, derisa banorët lokal do përfitojnë infrastrukturë më të mirë përmes rekonstruimit të rrugës lokale nga fshati Grupçin për në fshatin Novo Sellë. Përmes Projektit për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: