Belegu: Festat si ‘Festari’ në Therandë sjellin vlera të larta për shoqërinë kosovare

Kohanews Admin

Festat si ‘Festari’ në Therandë sjellin vlera të larta për shoqërinë kosovare dhe na lidhin shumë mes vete.

Me Kryeministrin Ramush Haradinaj, Kryetarin Bali Muharremaj, kolegët Albena Reshitaj e Burim Ramadani, miqtë Aziz Tafaj me familje, Ismeti, Muhameti, piktori e shumë miq tjerë e kaluam një ditë jashtëzakonisht të bukur.

E dita u bë veç më e bukur kur mësova se të gjithë prodhuesit, pjesë e Festarit, kanë pasur rritje në prodhim pas taksës 100%.

#ebesoj💯% #38

Next Post

Ministri Hisen Xhemaili është takuar në Tearcë me kryetarin e kësaj komune Isen Asani, ku si temë diskutimi ka qenë vështirësit e biznesit lokalit

Hisen Xhemaili : Ministër për Përmisimin e Klimës Investuese për Ndërmarrjet Vendore Sot kam qëndruar për vizitë në Komunën e Tearcës, kemi diskutuar me kryetarin e Komunës z. Isen Asani për vështirësitë dhe mundësit që kan bizneset lokale dhe ndihmesën që ju ofron shteti nëpërmjet masave nga Ligji për përkrahjen […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: