Next Post

Zaev: Jam i dëshpëruar nga takimi i liderëve!

Kryeministri Zoran Zaev tha në konferencën për shtyp se është i dëshpëruar nga takimi i liderëve me opozitën për Ligjin e PP-së, i cili zgjati deri në orët e mëngjesit dhe nuk u arrit marrëveshje. “Jam i dëshpëruar nga takimi i liderëve. Kisha një shpresë se mund ta zëvendësojnë matricën, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: