Next Post

Neurokirurgu me famë botërore, Prof. Dr. Henry Marsh ligjëroi në Universitetin e Tetovës

Dy neurokirurgët me renome ndërkombëtare, Prof. Dr. Henry Thomas Marsh nga Anglia dhe Prof. Dr. Mentor Petrela nga Republika e Shqipërisë, sot e vizituan Universitetin e Tetovës. Qëllimi i kësaj vizite ishte zhvillimi i një ligjërate publike nga Prof. Dr. Henry Marsh kushtuar intelegjencës artificiale. Dekani i Fakultetit të Shkencave […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: