Besnik Emshiu kryetari i ri i komunës së Bogovinës

vull

Bashkimi Demokratik për Integrim ka fituar në komunën e Bogovinës, dhe tani komunën do drejtojë Besnik Emshiu.

Besnik Emshiu ka fituar me një rezultat të thellë kundër kandidatit të Aleancës për Shqiptarët.

Rezultati në Komunën e Bogovinës:
Bogovinë BDI 1585, ASH 1080
Pirok BDI 1092 ASH 563
Kamjan BDI 1147 ASH 571
Rakovec BDI 191 ASH 25
Pallcisht BDI 447 ASH 335
Zherovjan BDI 364 ASH 67
Urviç BDI 150 ASH 22
Novoselle BDI 341 ASH 101
Kallanik BDI 233 ASH 221
Sedlarce BDI 372 ASH 250
Siniçan BDI 199 ASH 316
Sellcë BDI 82 ASH 5
Novakë BDI 62 ASH 5

Next Post

Bilall Kasami: Që nesër na pret një punë e madhe

Bilall Kasami ka falënderuar të gjithë ata që kanë votuar. Ai tha se i pret shumë punë për të bërë që nga dita e nesër. “Përshëndes të gjithë aktivistët për përkrahjen e tyre, unë u kam borxh shumë punë me çka presim që për katër vite, Tetova do të jetë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: