Bexheti bëri hapjen solemne të objektit të komunës, i pranishëm dhe ministri Besimi

Kohanews Admin

Ministri Besimi dhe Kryetari Bexheti vizituan objektin dhe të gjitha zyrat, përshëndetën administratën dhe nga afër pan kushtet për punë.

Me mbindertimim dhe adaptimin e objektit komunal janë krijuar kushte të volitshme për administratën dhe për kryerjen sa më efikase të shërbimeve, kto mjete janë siguruara nga ministria e Financave programa MSIP 2, ne jemi të kënaqur që kemi mundur të ndihmojmë komunën e Sarajit theksoi ministri Besimi

Kryetari Bexheti përshëndeti të pranishmit falemenderoi ministrin Besimi dhe Bankën Botrore nêpërmjet programës MSIP 2 për bashkëpunim e shkëlqyeshëm me shpres se ki bashkëpunim do të vazhdon edhe në të ardhmen.
Përveç mjeteve nga huamarja nga Banka Botrore gjithashtu janë ndarë mjete nga buxheti vetanak i komunës për rekonstruimin dhe renovim të hapsirave egzistuese.

Në hapjen e objektit të ri, mori pjesë Zv.ministri i Transportit dhe Lidhjeve z. Bekim Rexhepi, sekretari shtetror Selajdin Beluli dhe këshilltarët komunal.

Next Post

Zv.ministri Nuhiu: Ligji për lobim në procedurë parlamentare

Zëvendës ministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu ka publikuar lajmin e shumëpritur për lobim, ligj i cili do të zvogëloj dhe luftoj korrupsionin në institucionet e shtetit. Ligji për lobim do të mënjanojë lobimin ilegal, apo të fshehur, andaj, rëndësia e këtij ligji është e madhe dhe është ligj i shumëpritur […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: