Bexheti: Ndërmorëm fushatë senzibilizuese dhe mbështetëse, për bizneset familjare të cilat zvillohen në zona rurale

Kohanews Admin

Sot ndërmorëm një fushatë senzibilizuese dhe mbështetëse, për bizneset familjare të cilat zvillohen në zona rurale, siç janë Bujqësia dhe Blegtoria.

Vizituam dy ferma në vendbanimin Rashçe, fermën e lopëve tek familja Gjureci dhe fermën e dhenve tek familja Hoxha.

Në kontinuitet, do të vizitojmë edhe vendbanmet tjera dhe veprimtari tjera ekonomike që zhvillohen në teritorin e Komunës së Sarajit.” – thotë Bexheti

Për më shumë ndiq linkun:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=224858502180524&id=100039691275647
Next Post

Organizata “Shqiptarët e Bashkuar” – Michigan i shkruan presidentit Trump

Mbaji nën kontrollë ambasadorin Grenell dhe marrëveshjet e dëmshme ndaj Kosovës Michigan, 27 prill – Në një letër drejtuar presidentit amerikan Donald Trump, Organizata “Shqiptarët e Bashkuar,-Michigan në krye me z. Rrok Dedvukaj shpreh thellë shqetësimin e tyre lidhur me ambasadorin amerikan në Gjermani, Richard Grenell si dhe raportes mes […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: