Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Bilall Kasami edhe zyrtarisht e pranon mandatin për kryetar të Tetovës

1 min read

Lajmi i fundit: Bilall Kasami, fituesi i zgjedhjeve komunale për Tetovën zyrtarisht sapo e pranoi mandatin për kryetar të Tetovës. Ai ishte kandidat nga rradhët e Lëvizjes Besa, në zgjedhjet që u mbajtën më 17 dhe 31 Tetor të këtij viti.