Biznesmenin shqiptarë nuk e ndaloi as Pandemia, gjithmonë afër diasporës

Blerand Rexhepi

Biznesmenin e njohur shqiptarë Astrit Salihu i cili jeton dhe vepron në Gjermani por që veprimtaria e tij kryesisht është e vendosur në bartjen e kufomave në mbarë botën, nuk e ka ndalur aspak Pandemia, madje puna e tij më e madhe ka qenë pikërisht në këtë periudhë. www.atdheu.be

 

Lëvizjet e tij dhe të kompanisë që drejton kanë qenë kryesisht nga vendet e Europës në drejtim të Kosovës pasiqë shqiptarët që jetojnë jashtë në diasporë kanë shfrytëzuar shërbimet e kompanisë ‘Atdheu-Düsseldorf’ për të sjellë kufomat e të afërmve të tyre në vendlindje.

Next Post

Anu, shqiptari në reklamën e “Boss”

Anuar Ceka është 10 vieçari që është shndërruar në imazh të famshëm të brendeve prestigjioze botërore. Ai është shqiptar i lindur dhe i rritur në Gjermani dhe pamja e tij unike prej vitesh ka tërhequr vëmendjen e agjentëve të industrisë së modës. Siç është thënë edhe më herët, kosovari ka […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: