Blerim Sejdiu: FITORJA E MADHE ËSHTË AFËR!

vull

Mesazh falenderues njëherësh edhe një forcë shtyse për çdo qytetarë, aktivistë e simpatizantë që na ka besuar e votuar më 17 tetor. Beteja jonë nuk ka përfunduar. Më 31 tetor, së bashku me Mërgatën e Aleancën, së bashku me çdo qytetarë që e dëshiron zhvillimin e urbanizimin e komunës sonë do të fitojmë dhe në mbrëmje do të festojmë.
Ata nuk kanë as vizion e as ide për komunën!


Ne dijmë saktë çfar i duhet komunës së Zhelinës andaj fitorja na takon neve! Është shumë afër fitorja e madhe për Zhelinën e Tetovën, dhe gjithkund ku garojmë bashkë me koalicionin!
me ZEMËR për KOMUNËN tonë! ❤

Next Post

Teuta Arifi: Vajzat e klubit të futbollit të femrave "Shkëndija" - Tetovë janë margaritari i sportit në qytetin tonë!

Vajzat e klubit të futbollit të femrave “Shkëndija” – Tetovë janë margaritari i sportit në qytetin tonë! Këto vajza përplot energji dhe elan garojnë në ligën e parë të futbollit të femrave ne vend dhe në vazhdimësi kanë dëshmuar rezultate dhe suksese fantastike. Shumë nga gocat janë edhe pjesë e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: