Bllok i pavarur / “Non-Paper” është një thirrje për një luftë të re – BE dhe SH.B.A. duhet të reagojnë urgjentisht”

vull

Në seancën e saj të jashtëzakonshme sot, Kryesia e Bllokut të Pavarur dënoi dhe refuzoi me forcë aktivitetet me “Non-Paper”duke bërë thirrje për ndarje të reja dhe rishikimin e kufijve në rajonin tonë, dhe u bëri thirrje institucioneve evropiane dhe institucioneve të Republikës së Sllovenisë që urgjentisht të kundershtojn kësaj thirrjeje të hapur për luftë.

“Kush mendon dhe propozon ndarjen e Bosnjës dhe Hercegovinës, ai bën thirrje për një luftë të re. Nuk mund të ketë rivendosje të kufijve pa luftë, historia në këtë zonë na mëson, dhe në vend që të kërkojmë ide evropiane në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe për Bosnjën dhe Hercegovina. vlerat, nacionalistët nga Sllovenia na kthejnë në errësirën e së kaluarës së Serbisë së Madhe dhe Kroacisë së Madhe “, behet e ditur nga BP.

Që nga e hëna, ka pasur spekulime në Slloveni, Kroaci dhe Bosnjë dhe Herzegovinë nëse kryeministri slloven Janez Jansa me të vërtetë dërgoi një “non-paper” në Bruksel , i cili flet për një ndryshim të ri të kufijve në ish-Jugosllavi.

Next Post

Visar Ganiu: Vendosëm në shërbim të personelit mjekësor në Çair 5000 skafanderë, donacion i siguruar nga kompania ATS Group

Kompania e mirënjohur ATS Group e udhëhequr nga z. Shefqet Demiri bashkëqytetar i ynë nga Çairi sërish dëshmoi gatishmërinë e saj për të kontribuar në rritjen e nivelit të mbrojtjes së qytetarëve në ballafaqimin me virusin Covid 19 duke i dhuruar Komunës së Çairit donacion prej 5000 skafanderëve me vlerë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: