Bomerang/Publikuan audio kundër Zaevit por haruan të shkurtojnë pjesën ku thotë ‘mërsh’ në fund të xhirimit!

Kohanews Admin
Mediat e opozitës raportuan një bisedë të përgjuar këtë pasdite në të cilën u dëgjua zëri i liderit të LSDM-së, Zoran Zaev. Biseda e shkurtër nën emrin “Zaev merr një raket prej 6 milion eurosh!” nga rruga, është jo e plotë, duket se është mjeti “i vërtetë” kundër Zaevit, por nëse dëgjoni me vëmendje audio-in e publikuar nga strukturat e opozitës, mund ta dëgjoni Zaevin në gjashtë milion euro, ai tërhiqet me fjalën “Mërsh”. Sipas fjalisë digjitale në Maqedoni, fjala Mërsh është “Urdhër i ashpër për t’u larguar dikush” Me këtë, strukturat e opozitës publikuan një regjistrim audio i cili në fakt tregon vetëm se Zoran Zaev, jo vetëm që nuk ka të bëjë me reketin, por di edhe si të merret me njerëz të tillë. Ndëgjoni të gjithë audio këtu, dhe elementi kryesor që prodhuesit e opozitës harruan të shkurtojnë është në 9 sekondën. Kjo vazhdon serinë e bisedave të përgjuara të cilat nuk janë më as fishekzjarre.
Next Post

RTV ‘Iliria’ me pronar Besim Mehmeti e Nasim Haradinaj, së shpejti televizion nacional

Një nga televizionet me shikueshmëri më të madhe në Ferizaj dhe gjithë Kosovën RTV ‘Iliria’ së shpejti pritet që të fillojë transmetimin nga qyteti i Prishtinës ndërkohë që po transferohet nga televizion lokal në atë kombëtarë pasiqë tashmë ka dy pronar të rinjë edhe atë biznesmenin mjaft të suksesshëm Besim […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: