Borell mbërrin në Shkup

vull

Përfaqësuesi i Lartë i BE-së për Punë të Jashtme dhe Siguri, dhe zëvendëspresidenti i Komisionit Evropian, Zhozep Borell, ka arritur në Maqedoninë e Veriut, ndërsa nesër do te del para mediave ne takim me zyrtaret larte shtetëror.

Ai më pas do të udhëtojë në Shqipëri dhe Bosnjë dhe Hercegovinë. Vizita do të riafirmojë angazhimin dhe mbështetjen e BE-së për rajonin, gjithashtu duke pasur parasysh luftën ruse kundër Ukrainës dhe ndikimin e saj në sigurinë e Evropës në tërësi.

Next Post

Pollogu mundet t’i tejkaloje krizat ekonomike

Hapsira gjeografike, e Pollogut,ka potencial zhvillimor për disa lëmi të ekonomisë,ku mundet të bëhen investime të vogla,të cilat mundë të japin rezultate të levërdishme të interest  kundrejtë investimit. Pollogu ka paradispozicione të bëhet Luginë e uzinave të ekonomisë së vogël, të cilat në të ardhmen e afërt të ngriten në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: