Borxhi total i Komunës së Tetovës dhe ndërmarjeve kap vlerën e 24 milion euro

vull

Komuna e Tetovës ka borxhe ne vlere prej 14 milion euro beri te ditur sot kryetari i Komunes Bilall Kasami para keshilltareve.

“Ne anen tjeter ndermarrja komunale ka borxh prej 9.7 milion euro, ndermarrja parkingu ka borxh prej 187 mije euro,dhe ne total borxhi i komunes se Tetoves bashke me ndermarrjet dhe detyrimet ndaj shkollave është 24 milion e 18 mije euro”, informoi Bilall Kasami.

Next Post

Komuna e Tetovës ka ndarë 60.000 mijë denarë për familjarët e viktimave në Bullgari

Siç ka bërë të ditur kryetari i Këshillit të Komunës së Tetovës, Besar Durmishi, në mbledhjen e  jashtëzakonshme të seancës së këshillit të Tetovës, pas rastit tragjik në Bullgari ku humbën jetën 46 viktima është vendosur që të ndahet ndihmë financiare ndaj familjeve të viktimave. “Në fillim të seancës mbajtëm […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: