Bujare Abazi emërohet nënkryetare e Qytetit të Shkupit

vull

Kryetarja e Qytetyit të Shkupit, Danella Arsovska, emëroi Bujare Abazin për nënkryetare të re. Arsovska sot solemnisht e dorëzoi vendimin, ku në takimin me Abazin u bisedua për bashkëpunimin e ardhshëm dhe sfidat me të cilat po përballet qyteti.

Bujare Abazi është edhe nënkryetare e Aleancës për shqiptarët, ndërsa Koalicioni ASH-AAA ishte pjesë e koalicionit me VMRO-DPMNE-në në zgjedhjet lokale ku Arsovska fitoi qytetin e Shkupit, ndërsa  Abazi u zgjodh nëtare e Këshillit të qytetit të Shkupit.

Bujare Abazi është diplomuar në Fakultetin e Shkencave të Komunikimit në Zagreb dhe ka një arsim të lartë shtesë si ekonomiste e diplomuar.

Next Post

Deklatatë e Shoqatës Çamëria dhe Fondacionit Çamëria “Hasan Tahsini”: “Akti i ambasadës greke në Tiranë është një ndërhyrje diplomatike e paprecedentë që shkel normat e komunikimit diplomatik dhe ndërhyrje arrogante në punët e brendëshme të Shqipërisë”

Deklatatë e Shoqatës Çamëria dhe Fondacionit Çamëria “Hasan Tahsini”: “Akti i ambasadës greke në Tiranë është një ndërhyrje diplomatike e paprecedentë që shkel normat e komunikimit diplomatik dhe ndërhyrje arrogante në punët e brendëshme të Shqipërisë” “Çështja e shqiptarëve të Çamërisë është çështje drejtësie, dinjiteti dhe rekordesh historike” Shqiptarët në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: