Burhan Murati nga Sllupçani kandidat për kryetar të Likovës nga rradhët e PDSH-së

vull
Sot në Sllupçan u mbajt Kuvendi i Degës së PDSH-së Dega Likovë ku ishte prezent edhe kryetari i partisë z. Menduh Thaçi. Kuvendi zgjodhi kryetarin e ri të degës z. Hevzi Jashari.
Kryetari i deritashëm i degës z. Ragmi Isufi si dhe tre antarë tjerë u zgjodhën anëtarë të kuvendit qendror të partisë. Gjithashtu kuvendi zgjodhi edhe kandidatin e mundshëm për kryetar të Komunës së Likovës z. Burhan Murati.
Në fjalën e tij përshëndetëse në kuvendin zgjedhor, pasi uroj kryetarin e posa zgjedhur të degës, z. Thaçi theksoi se me kandidaturën e mundshme për kryetar komune të z. Burhan Murati së bashku me ekipin e këshilltarëve PDSH do t’ju ofrojë mundësi që njëherë e përgjithmonë Komuna e Likovës të lirohet nga kthetrat e BDI-së e cila me vite e ka ngulfatur këtë rajon.

Next Post

Shaqiri nga Barcelona: Do t'i bëj thirrje të gjithë aktorëve të botës së IT-së për ta parë RMV-në si një shans të mirë për implementimin e zgjidhjeve inovative në interes të qytetarëve

,,Të nderuar qytetarë, Prej dje – 28 Qershor deri në 1 Korrik jam pjesëmarrës në evenimentin më të rëndësishëm të komunikimeve mobile Mobile World Congress, këtu në Barcelonë. Në këtë eveniment po marrin pjesë kryesisht prodhuesit e pajisjeve, ofruesit e pajisjeve të rrjeteve, përfaqësuesit e operatorëve pa tela, përfaqësuesit qeveritarë […]

Subscribe US Now