Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Burri vret gruan në Strugë pastaj tenton të vetëvritet

1 min read

Një vrasje ka ndodhur sonte në Strugë në rrugën Risto Krle. Sipas informacionit të parë jozyrtar, është një vrasje e kryer nga një burrë ndaj gruas së tij. Burri së pari e theri me thikë gruan e tij dhe më pas u përpoq të bënte vetëvrasje.

Jozyrtarisht, burri u dërgua në spital dhe është në gjendje të rrezikshme për jetën.Rasti për Strugalajm.com konfirmohet edhe nga policia e Strugës.(Strugalajm.com)