Çairit iu shtua edhe një zonë e re rekreative! Do të mbajë emrin e aktivistit të njohur të së mirës shoqërore Muzafer Haruni – Capi!

vull
Fjalim i kryetarit të Komunës Çair, Visar Ganiu:
Çairit iu shtua edhe një zonë e re rekreative! Do të mbajë emrin e aktivistit të njohur të së mirës shoqërore Muzafer Haruni – Capi!
Sa bukur duket zona e re rekreative që е krijuam në lagjen Fushë Topanë ku kemi vendosur tabelat e reja të ping pongut! 🏓🏓
Nga sot do të mbajë emrin e aktivistit të mirënjohur për mbrojtjen e mjedisit jetësor dhe zhvillimin e sportit në komunën tonë Muzafer Haruni – Capi, në shenjë mirënjohje për kontributin e tij në shërbim të së mirës shoqërore!
Familjen Haruni e nderuam sëbashku me kryetarin e parë të Shkupit të Vjetër Izet Mexhiti, bashkëveprimtarët e Мuzaferit, deputetë, funksionarë dhe banorë të lagjes!
Next Post

Anketë e OTI GROUP: Pothuajse gjysma e qytetarëve janë të kënaqur me anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut janë të kënaqur që Maqedonia e Veriut është bërë anëtare e plotë e NATO-s. Kjo ndjehet tek vet popullata, të cilët me anëtarësimin në NATO ndjehen më të sigurtë dhe kanë shpresë që gjendja në vend do të përmirësohet, si në sferën e sigurisë, ashtu […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: