Carovska falënderoi mësimdhënësit për përkushtimin dhe punën në kushte të pandemisë

vull
0 0
Read Time:44 Second

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska ua uroi Ditën Ndërkombëtare të Mësuesit – 5 Tetori punonjësve arsimorë duke shprehur falënderim për përkushtimin dhe punën e bërë në kushte të vështira për mësim gjatë një viti e gjysmë.

“Sot, kur e shënojmë Ditën Botërore të Mësimdhënësve, shpreh mirënjohje të pamatshme për të gjithë punonjësit e arsimit për përkushtimin dhe punën vetmohuese të cilën e bënë në vitet shkollore shumë të rënda në kushte të pandemisë dhe na mundësuan që të kemi vazhdimësi në procesin arsimor. Me guxim u përgjigjët edhe për ndryshimet pozitive që i vendosim për arsim më cilësor dhe bashkëkohor, gjatë kësaj shpejtë duke e adaptuar për programet e reja mësimore dhe librat digjitale. Shkojmë përpara drejtë sfidave të reja me të cilat të gjithë bashkë do të bëjmë sistem arsimor i cili do të jetë krenaria jonë”, shkroi Carovska në profilin e saj në Fejsbuk.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bekteshi dhe Ganiu vizitë Çarshisë së Shkupit

Ministri i Ekonomisë sot bashkë me kryetarin e komunës Çairit Visar Ganiun vizituan Çarshinë e Shkupit, ku bashkëbiseduan me esnafët dhe bizneseve të ndryshme, me qëllim për rritjen e zhvillimit të ekonomisë. Kreshnik Bekteshi në rrjetin Facebook shënoi: A ka bujrum në Çarshi? Me Visar Ganiun vizitë çarshisë, ku prezentuam […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: