Carovska në takim me drejtorët e shkollave të mesme: Rrjedhin përgatitjet e maturës

vull
0 0
Read Time:50 Second

Shkollat ​​e mesme po përgatiten për provimin e dhënies të maturës shtetërore. Në takimin online me Ministren e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska, informuan se po veprojnë në pajtim me aktvendimin e përbashkët të Qeverisë dhe Unionit të nxënësve të shkollave të mesme për zbatimin e provimit përfundimtar.

“Një pjesë e madhe tashmë i kanë shpallur provimet interne. “Edhe një herë kam thirr që të përmbushen të gjitha elementet e dakorduara nga matura, sepse ajo është në interes të nxënësve tanë,” tha Ministrja Carovska.

Detyrimi i komisioneve të lëndëve të maturës është të përgatisin detyra të provimit për çdo lëndë dhe t’i publikojnë më së voni tre javë para provimit. Prej atyre detyrave të provimit, më pas përgatitet testi për provimet interne.

 

Drejtorët e shkollave të mesme informuan se të gjitha masat e sigurisë dhe mbrojtjes për dhënien e provimit të maturës do të zbatohen plotësisht. Ministrja Carovska ka qenë e informuar për rrjedhën e mësimit si dhe për aktivitetet tjera në lidhje me procesin edukativo-arsimor.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Pse duhet ta votojmë Partinë për Drejtësi Integrim e Unitet, në këto zgjedhje. Nga Hekuran HALILI

1.Votuesi shqiptar i çfardo krahine qoftë, duhet ta votojë si Parti me një Program  të qartë Kombëtar , bashkëkohor , i mbështetur në Konventën Europiane të të Drejtave të Njeriut, pjesë e rëndësishme e të cilit është edhe  problemi çam, program që e shpalosi në këtë fushatë, si askush parti […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: