Çmimet e kriptomonedhave kanë rënë ndjeshëm në 24 orët e fundit.

vull

Bitcoin ra me më shumë se 7 për qind dhe u tregtua me 38,5774 dollarë në orën 23:19 me orën Lindore, sipas të dhënave nga platforma CoinDesk.

Ether, kriptomonedha e dytë më e madhe sipas kapitalizimit të tregut, u ul 8 për qind në 2,860 dollarë, duke rënë në 2,809,51 dollarë në një moment gjatë tregtimit.

Rreth 147 miliardë dollarë janë fshirë nga i gjithë tregu i kriptomonedhave në 24 orët e fundit, sipas llogaritjeve në portalin Koinmarketkep.

Rënia e kriptomonedhave pasoi një rënie të çmimeve të aksioneve të Wall Street të enjten.

Indeksi i teknologjisë Nasdaq ka humbur pothuajse 5 për qind të vlerës së tij që nga fillimi i javës, dhe indeksi i përgjithshëm S&P 500 regjistroi javën e tretë radhazi të humbjeve.

Next Post

Gjermania dëshiron të tërheqë 400,000 punëtorë të huaj të kualifikuar çdo vit

Qeveria e re e koalicionit të Gjermanisë dëshiron të tërheqë 400,000 punëtorë të kualifikuar nga jashtë çdo vit për të trajtuar çekuilibrat demografikë dhe mungesat e fuqisë punëtore në sektorë kyç që rrezikojnë të dëmtojnë rimëkëmbjen nga pandemia e koronavirusit. “Mungesa e punëtorëve të kualifikuar është bërë aq serioze në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: