Çmimi i naftës në ‘Qiell’, ja se sa do të kushton një litër naftë

vull

Komisioni Rregullator për Energjetik ka njoftuar se në mbledhjen e sotme ka vendosur që të shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95 dhe ЕUROSUOER BS-98, ЕURODIZEL (D-Е V) dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) shtrenjtohen për 2.00 denarë/litër.

EUROSUPER BS – 95 do të kushtojë 78.50, ndërsa EUROSUPER BS – 98 do të shitet për 80.50 për litër.
EURODIZEL do të shitet për 71.00 denarë.

Çmimi i vajit për djegie ekstra i lehtë 1 (EL-1) do të jetë 71.00 denarë për litër.

Next Post

Lëvizja BESA: Jemi për heqjen e qeverisë teknike, zgjedhjet e parakohshme sa më shpejt

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe shumica aktuale për çdo ditë dëshmojnë se nuk kanë kapacitet për të udhëhequr me institucionet shtetërore. Çdo prolongim i kësaj situate të paqendrueshme mund të ketë pasoja të mëdha si politike ashtu edhe për ekonominë e vendit. Iniciativa për ndryshimin e ligjit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: