Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Dafina Stojanovska, Slagjana Mitrovska dhe Vlatko Gjorcev votuan për ndryshim të emrit (Video)

1 min read

Ndërsa fushata zgjedhore është në zhvillim e sipër dhe disa nga partitë nuk kanë asgjë për të ofruar qytetarët që përpiqen të manipulojnë publikun në një hartë kombëtare, ia vlen të kujtojmë se si ish deputetja e VMRO-DPMNE-së Nola Ismailovska-Starova ekspozoi patriotizmin e rremë të kolegëve të saj.

Ajo publikoi listën e deputetëve që votuan për ndryshimin e emrit të Ushtrisë, nga Ushtria e Republikës së Maqedonisë në Ushtrinë e Republikës së Maqedonisë Veriore.

Vladimir Gjorcev nga VMRO-DPMNE votoi për të zëvendësuar fjalët “Republika e Maqedonisë” me fjalët “Republika e Maqedonisë Veriore” për Ushtrinë, Ivanov Ivan, Stojanovska Dafina, Mitovska Slagjana, Micevski Nikola – koordinatori i grupit parlamentar të VMRO-DPMNE votoi në titull “Republika e Maqedonisë” duhet të zëvendësohet me fjalët “Republika e Maqedonisë Veriore”, Peshevska Zhaklina dhe Chestojnova Pavlinche “- tha deputetja Nola Ismailovska-Starova.

Ju nuk e meritoni këtë hipokrizi, të dashur qytetarë, më vjen shumë keq, shtoi ajo.

https://www.facebook.com/watch/?v=181000296685521