Danilovski: Mbyllja e plotë vetëm për fundjavën

vull

Mbyllja e plotë duhet të kryhet vetëm gjatë fundjavave. Kështu që një fundjavë 24/7 për të mbyllur shoqërinë. Ndoshta jo në territorin e të gjithë vendit, por vetëm në ato zona ku rritja e pacientëve është më e madhe.

Kjo do të thotë fjalë për fjalë vetëm dyqane ushqimore dhe barnatore. Mund të ndalojë rritjen e shpejtë, këtë rritje të shpejtë të numrave në mënyrë që të parandalojë kolapsin e sistemit shëndetësor. Jam i bindur që bizneset, furnizuesit e ushqimit do të jenë në gjendje të përballojnë mbylljen afatshkurtër. Unë mendoj se masat duhet të plotësohen me mbyllje të tilla afatshkurtra gjatë fundjavës.

Këtë e deklaroi epidemiologu Dragan Danilovski mbrëmë në emisionin “Top Tema”.

Next Post

Thirrje vëllazërore.

Vëllezër e motra të komunitetit tim çam! Me shqetsimin më të madh dhe dashurinë më vëllazërore, ju bëj thirrje, të mos merremi me njëri tjetrin, për shkak të zgjedhjeve, në këtë fushatë zgjedhore. Unë respektoj bindjet politike të gjithë secilit, kontributet e çdo biri e bije të Çamërisë, respektoj zgjedhjet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: