Davitkovski: Grubi e zgjodhi problemin shumëvjeçar të administratorëve

Kohanews Admin

Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik, Artan Grubi për më pak se tre muaj zgjodhi problemin shumë vjeçar të nëpunësve administrativ të punësuar përmes programit K-5. Kështu ka deklaruar profesori Borçe Davitkovski në një emision debativ në Televizionin 24.

“Artan Grubi e zgjodhi problemin me 1600 të punësuarit, kishte vullnet dhe e zgjodhi përfundimisht këtë problem. BDI qe 15 vite janë në qeveri, nga viti 2008 dhe problemi me nëpunësit administrativ të pasistemuar ekziston qe 13-14 vite dhe Artan Grubi e zgjodhi këtë problem që është një vendim i mirë dhe më në fund të zgjidhet kjo çështje. Çdo qeveri deri në tani vetëp premtonte se do të zgjidhë këtë problem, por ja që tash u zgjidh”, deklaroi Davitkovski.

@blerandrexhepi

Davitkovski: Grubi e zgjodhi problemin shumëvjeçar të administratorëve

♬ original sound – BlerandRexhepi –

Next Post

Ndahet nga jeta Prof. Dr. Branisllav Sinadinovski / Rektor i UT-së Prof. Dr. Vullnet Ameti: Mirënjohje për kontributin e çmuar në zbardhjen e së vërtetës për bashkëkombësit tanë ortodoksë

Të nderuar miq, është në detyrën tonë dhe sidomos të institucioneve që përfaqësojmë që t’i evidentojmë dhe t’u shprehim nderimet, falënderimet dhe mirënjohjen personaliteteve, studiuesve dhe veprimtarëve që mbrojtën çështje dhe kauza të drejta. Njëri prej tyre është edhe Prof. Dr. Branisllav Sinadinovski, për të cilin u njoftova se së […]

Subscribe US Now