Degët e PDSH-së në Bogovinë dhe Bervenicë miratuan listat e kandidatëve për këshillat komunal

vull

Degët e PDSH-së Bogovinë dhe Bervenicë mbajtën kuvendet e degëve ku u miratuan listat e kandidatëve për këshillat komunale që do të garojë në zgjedhjet lokale të 17 Tetorit. Bartes liste në Bogovinë do të jetë z. Abib Tairi. Në këto kuvende kandidati i PDSH-së për kreun e komunës së Bogovinës z.Dashmir Arifi si dhe kandidati i PDSH-së për kreun e komunës së Bervenicës z.Meqail Rasimi para kuvendarëve të degëve elaboruan platformat me të cilat do të garojë në këto zgjedhje. Këto platforma parashohin realizim të projekteve të shumta në të gjithë vendbanimet e komunave të Bogovinës dhe Bervenicës.

 

Next Post

Të hetohen njerëzit në pushtet, që dyshohen se kanë keqpërdorur pozitën e tyre

Përderisa kryehajnat nuk guxohen të procedohen nga prokuriritë dhe Gjykatat në Kosovë, asnjëherë nuk ka për t’u luftuar hajnia. Aq shumë është folur për hajni pas çlirimit, saqë Kosova po të kishte qenë Amerikë do ta kishte patur të pamundur të mos varfërohej. Për më tepër njerëzit e pushtetshëm pas […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: