Demiri: Tani e kemi më lehtë sepse betejës politike i prijnë Tetova dhe Gostivari

vull

Nënkryetari i Lëvizjes Besa, Abdush Demiri ka reaguar pas lëvizjeve dramatike në skenën politike shqiptare ditëve të fundit, informon portali “tetova1”.

Në një publikim të tij në facebook Demiri shkruan:

“Që nga viti 2014 gjenerata e re e politikanëve shqiptar (BESA dhe ASH) donte të sjell ndryshimin dhe të ngrit nivelin e përfaqësimit të shqiptarëve nga degradimi që ia kishin bërë shqiptarëve BDI dhe PDSH.

Në këto zgjedhje njëra e përmbylli veprimtarinë politike, tani ka mbet që në zgjedhjet e ardhëshme parlamentare BESA dhe ASH po qe se do mund të bashkohet edhe Alternativa që të ia japim goditjen e fundit kancerit të politikës shqiptare BDI.

Tani e kemi më lehtë sepse betejës politike i prijnë Tetova dhe Gostivari” ka shkruar Demiri.

Next Post

Si u rrit fitorja e Lëvizjes Besa në Tetovë, Naim Samiu dhe Fatmir Bajrami dy aktivistët që nuk u ndalën kurrë

Rritja dhe forcimi i Lëvizjes Besa në rajonin e Pollogut tashmë ka emër, sepse aktiviteti i zhvilluar në teren është bërë pikërisht nga persona të caktuar, të cilët kanë bërë që Lëvizja Besa të del fituese në komunën e Tetovës dhe jo vetëm. Nga fshatrat e Tetovës që nga Xhepçishti […]

Subscribe US Now