Deputeti i Lëvizjes BESA, Fadil Zendeli u zgjodh nënkryetar i kuvendit të RMV-së

vull
Kumtesë nga Lëvizja Besa:

Sot në kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut me 61 vota pro, deputeti i Lëvizjes BESA, Fadil Zendeli u zgjodh nënkryetar i kuvendit republikan.
Ashtu siç e ka ushtruar detyrën e deputetit, me dinjitet dhe profesionalizëm, Fadil Zendeli pa asnjë dyshim se do të na bëjë krenar edhe në detyrën e tij të re si nënkryetar i shtëpisë legjislative.
Next Post

Stipe Mesiç: As Tito dhe as Kominterni nuk e krijuan kombin maqedonas

“Ata kanë shumë çështje të pazgjidhura, kështu që mënyra më e thjeshtë është të ngresh një çështje që duhet të pushtojë publikun e brendshëm dhe pastaj të harrosh se çfarë duhet të zgjidhet në vendin e tyre,” tha ish-presidenti kroat. Mesiç thekson se kombi maqedonas është një komb i veçantë, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: