Digjet makina e Shilegovit, dëmtohen edhe tre vetura tjera

vull

Është djegur vetura Audi e ish-kryetarit të Shkupit, Petre Shilegov. Para se të merrte flakë Automjeti ishte parkuar nga bashkëshortja e tij Jasmina dhe ishte regjistruar në qendrën arsimore Junior. Nga zjarri janë përfshirë edhe tre automjete tjera.

Me 09.09.2022 në ora 03.20 minuta është raportuar se ne rrugën “Petre Piruze” në Shkup është hapur zjarr në veturën e tipit Audi me tabla regjistrimi të Shkupit në pronësi të personit juridik.

Nga zjarri janë përfshirë edhe tre vetura tjera me tablla regjistrimi të Shkupit, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Punëve të Brendshme.

/KlanMacedonia/

Next Post

Ministria e Transportit me projekt për Çairin, Rexhepi-Ganiu: Do të asfaltohet tërësisht rruga “Parashqevi Qeriazi”

Një lajm të shkëlqyeshëm ja kumtova sot kryetarit të Komunës së Çairit, z. Visar Ganiut të cilin e njoftova se në bazë të aplikimit në Ministrinë e Transportit për mjete të dedikuara nga Banka Botërore, kjo Komunë është fituese e mjeteve për rikonstruimin e plotë, gjegjësisht asfaltimin e rrugës “Parashqevi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: