Dimitrievski: Jam i bindur që do të marr mbështetje nga LSDM për një mandat të dytë

vull

Kryetari i Kumanovës Maksim Dimitrievski njoftoi se ai do të kandidojë për një mandat të dytë me mbështetjen e LSDM.

LSDM është një parti politike që është e ndryshme nga të tjerat. Unë jam një Social Demokrat dhe një peng i procedurave demokratike në parti. Unë nuk devijoj nga pikëpamjet e mia në të kaluarën, sepse mendoj se ato janë të sakta. Në raport, u njoftova bashkëqytetarëve të mi se kam ndërmend të kërkoj mbështetje nga partia, dhe pastaj nga qytetarët – tha Dimitrievski.

Next Post

TickTock ka ndaluar hyrjen tek fëmijët nën 13 vjeç

Platforma kineze për ndarjen e videove TikTok ka bllokuar hyrjen në aplikacion për fëmijë dhe adoleshentë nën 13 vjeç. Ndalimi u shkaktua nga vdekja e fundit e një vajze dhjetë vjeçare nga Palermo, Itali, e cila u mbyt me një rrip banjoje duke kryer “sfidën e çuditshme” të çuditshme, raporton […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: