Dimitrievski zgjedh policin dhe zjarrfikësin e vitit, mes tyre një shqiptarë

Blerand Rexhepi

Sot, Komuna e Kumanovës tradicionalisht shpalli policin më të mirë dhe zjarrfikësin më të mirë për vitin 2020.

Zyrtari më i mirë i policisë ishte Bujar Osmani, një oficer policie në stacionin policor për siguri në rrugë dhe komunikacion në SPB Kumanovë dhe zjarrfikësi më i mirë ishte Dalibor Kolevski, shpëtimtar i zjarrfikësve në Brigadën e zjarrfikësve Kumanovë.

Në emrin tim dhe në emër të qytetarëve, i përgëzoj ata për profesionalizmin e demonstruar dhe shpresoj se kjo do të jetë një nxitje shtesë për sukses të mëtejshëm dhe një shembull pozitiv për mjedisin në të cilin ata kryejnë detyrën e tyre profesionale, theksoi mes tjerave pas ndarjes së shpërblimeve, kreu i komunës Maksim Dimitrievski.

Next Post

Sociologët e UT-së, realizuan vizitë studimore në qendrën për bashkëpunim ballkanik “Loja”

Studentët e programit studimor të Sociologjisë, në kuadër të lëndës mësimore: E drejta e organizatave joqeveritare, nën udhëheqjen e Doc. Dr. Drita Memeti, realizuan vizitë  njëditore në  qendrën për bashkëpunim ballkanik LOJA, e cila në shumicën e aktiviteteve të saj merret në fushën e kulturës dhe arsimit.  Përzgjedhja e kësaj […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: