Dimitrov:”Rumania ka interes të natyrshëm për integrimin evropian të rajonit e cila ishte lartë në listën e prioriteteve të kryesimit rumun me Këshillin e Unionit për çka jemi mirënjohës”

vull
Sot, Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Nikolla Dimitrov, në takim lamtumire priti Ambasadorin e Rumanisë  në Maqedoninë e Veriut, Viorel Stanila.
ZKQ Dimitrov: “Rumania ka interes natyror për integrimin evropian të rajonit që ishte lartë në listën e prioriteteve të kryesimit Rumun me Këshillin e Unionit për çka jemi mirënjohës”
Dimitrov falenderoi edhe për miqësinë e sinqertë, për angazhimin personal të ambasadorit dhe ndihmën e Rumanisë në realizimin e proceseve euro-atlantike të vendit tonë, duke i dëshiruar sukses në planet tij të metejme profesionale.
Bashkëbiseduesit konfirmuan marrëdhëniet e afërta bilaterale mes dy vendeve, duke potencuar edhe bashkëpunimin në kuadër të instrumenteve IPA, TUINING dhe TAEKS.

Next Post

Ministri Nuredini vizitoi Parkun kombëtarë të Mavrovës: Diskutohet mbi sfidat e menaxhimit

Dje, (09.10.2020), në pritje të zbatimit të debateve të paralajmëruara publike mbi Projektligjin për shpalljen e Malit Sharr për park kombëtar, ministri Naser Nuredini, realizoi një vizitë pune në Parkun Kombëtar të Mavrovës. Ku me drejtorin e PK Mavrovë Samir Ajdini dhe drejtorin e PK të Galiçicës Vasko Paskali, diskutuan […]

Subscribe US Now