Dita e pavarësisë, “aheng” në Parkun e Qytetit

vull

Me rastin e ditës së pavarësisë 8 shtatori,  Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut do të organizoj manifestim në Parkun e Qytetit me çrrastë fjalim do të mbaj edhe kryetari i qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev.

 

 

Gjatë këtij manifestimi do të marrin pjesë edhe përfaqësues të Ministrisë së Shëndetësisë me çrrastë qytetarët e interesuar do të mund të kryejnë kontrolle shëndetësore.

 

Prezent do të jenë gjithashtu  edhe përfaqësues të ministrive të tjera si ato të MPB-së, Mbrojtjes dhe të Drejtorisë për të Hyra Publike.

 

“Manifestimi fillon në ora 11;00 dhe mbahet nën moton “Ngjyrat e pavarësisë”, është paraparë një program i begatë artistikë, ku do të marrin pjesë disa këngëtarë, në mesin e tyre edhe Elita Ziberi”, tha Muhamet Hoxha, zëdhënës i Qeverisë.

Next Post

Angjushev: Ulja e 50 milionë eurove të investimeve kapitale do të investohen në kapitalin njerëzor

Ulja e 50 milionë eurove të investimeve kapitale me ribalancin e Buxhetit, do të investohen në kapitalin njerëzor, në sigurimin e forcës përkatëse të punës, kuadër që mungon në tregun e punës në Maqedoni, bëri të ditur sot zëvendëskryeministri Koço Angjushev.   Duke u përgjigjur në pyetje e gazetarëve pas […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: