Ditën e djeshme, PDSH mbajti takime në Ropalcë, Mateç, Llojan dhe kulminoi me tubimin në Sllupçan të Komunës së Likovës

vull
Të pranishëm në takime ishin Menduh Thaçi, Orhan Ibrahimi (bartës i listës në zonën 2) dhe Fitor Seferi – kandidat për deputet në zonën 2.
Mes tjerash, Menduh Thaçi shpjegoi platformën e partisë duke potencuar se shqiptarët duhet të përkrahin demokracinë konsensuale si zgjidhje e vetme e problemeve.

Orhan Ibrahimi: Duhet ta dënojmë politikën e gabuar të Ali Ahmetit duke mbështetur PDSH-në më 15 korrik.

Menduh Thaçi: Nuk heq dorë nga parlamenti dydhomësh për shkak se ajo është zgjidhja e vërtetë e çështjeve tona. Në qeverisje PDSH do të kompenzojë dëmet që janë shkaktuar nga pandemia duke ndihmuar familjet dhe bizneset.

Next Post

ITShKSh: Nënë Tereza, 40 vite qytetare e nderi e Shkupit

Para 40 vitesh Gonxhe Bojaxhiu Nënë Tereza, vizitoi vendlindjen e sajë Shkupin ku edhe në atë rastë është shpallur qytetare nderi. Ky përvjetor u shënua nga ITSHKSHM, ndërsa në vendin ku dikur ishte shtëpia e nënë terezës u vendos pllakata edhe me mbishkrimin në gjuhën shqipe. “Ne si institucione dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: