Dizeli shënon ulje për gjysmë denari

vull

Komisioni Rregullator për Energjetikë ka publikuar sot çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hyjnë në fuqi nga mesnata.

Çmimet e benzinës rriten për gjysmë gjegjësisht 1 denar për litër, derisa dizeli shënon ulje për gjysmë denari.

Kështu që nga mesnata një litër bvenzin EuroSuper 95 do të kushtoj 67.50 denarë për litër.

EuroSuper 98 do të shitet 70.00 denarë për litër ndërsa Euro Dizel do të shitet me çmim prej 61.50 denarë për litër.

Next Post

Grubi-Elen Konve-Mure: Vetoja si mobilizator

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Artan Grubi, mbajti takim të veçantë me znj. Elen Konve-Mure, zëvendëskryetare e Senatit të Republikës së Francës dhe anëtare e Komisionit për Punë të Jashtme në Senatin e Francës, në shoqërim të ambasadorit të Republikës së Francës në Republikën e Maqedonisë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: