Next Post

Sela dhe Kasami u zotuan kundër Prokurorisë, a do ta mbajnë fjalën?!

Në ndërkohë që Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi për sot ka caktuar seancën e 135-të, ku në rend dite përpos propozim-ligjit për Prokurorinë Publike do të jetë edhe propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Këshillin e prokurorëve publik ende nuk ka një konfirmim zyrtar […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: