Doktor Ilir Hasani sjellë risi në shëndetësi

vull

“Vazhdojmë me novitete!!
Implementojmë metodë të re për stabilizimin e frakturave të qafës së femurit e ashtuquajtur Femoral Neck System. Një teknikë e re në armamentariumin traumatologjik..
Implementing FNS in the Traumatology Clinic – Skopje.” – shprehet Dr. Hasani

Next Post

Skandal: “NLB Banka” nuk i përfill shqiptarët, revoltohet klienti nga Tetova!

“Gjuha zyrtare e NLB Bankës është gjuha maqedonase dhe ajo angleze” kështu është përgjigjur NLB Banka një klienti nga Tetova i cili shqetësimin e tij dëshiron të ndajë me të gjithë të tjerët duke e bërë publike edhe komunikimin e tij elektronik. Ai ka kërkuar nga kjo bankë sqarime pse […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: