Donacion nga Turqia për Komunën e Studeniçanit

vull

Kompania për tregti dhe transport ndërkombëtar SADAMIR me seli në qytetin Mersin – Turqi dhe Komuna e Studeniçanit nënshkruan protokol bashkpunimi me të cilin Komunës së Studeniçanit i dhurohet një makinë spërkatëse MMT.


Me këtë makinë do të bëhet spërkatje gjatë stinës së verës kundër insekteve të ndryshme, në përputhje me kornizat ligjore.


Vlera e makinës është 10,000 euro.


Me këtë rast në emër të Komunës së Studeniçanit dhe kryetarit z.Azem Sadiku shprehim falenderime te veçanta për pronarin e kompanisë SADAMIR z.Sadulla XHEMAILI.

Next Post

Socialistët evropianë mirëpritën marrëveshjen për një qeveri social demokratike të udhëhequr nga Zaev

– Partia e Socialistëve Evropianë (PES) përshëndeti sot marrëveshjen e koalicionit të arritur dje në mes të LSDM-së dhe BDI-së me të cilën lideri i Social Demokratëve Zoran Zaev kthehet në pozicionin e Kryeministrit të Maqedonisë Veriore. – Ky është një moment i shkëlqyeshëm për Maqedoninë Veriore. Nën udhëheqjen e vazhdueshme […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: