Dorëheqje jep dhe drejtori ekonomik Artan Etemi

vull

Duke ndjerë dhimbjen e thellë nga tragjedia që ndodhi në qendrën modulare në Tetovë, si dhe duke qenë prezent vetë në vendin e ngjarjes, nga pamjet trishtuese që kam përjetuar duke nxjerrë edhe vetë me duart e mia kufomat e viktimave, në cilësinë e drejtorit ekonomik të Spitalit të Tetovës jap dorëheqjen time si një akt moral.
Qëndroj besnik në parimin se organet hetuese dhe ekspertët e angazhuar ndërkombëtar do zbulojnë arsyen e vërtetë se si erdhi deri te tragjedia që ndodhi në qendrën modulare dhe që theu zemrat tona.
Bashkëndjej dhimbjen me familjarët e viktimave.

Artan Etemi
10.09.2021
Tetovë
———‐———————‐‐—–‐-‐—–‐‐‐‐——-‐‐—-

Next Post

Vazhdojnë dorëheqjet kësaj rradhe dhe zv/ministri i Shëndetësisë, Ilir Hasani

Status i zv/ministrit  të  Shëndetësisë, Ilir  Hasani Në këto momente kaq të rënda për të gjith ne, jap dorëheqje si akti më i lart moral. Edhe përkundër faktit se nuk kam asnjë lidhje me procedurat vënjes së spitalit modular, edhe pse nuk kam asnjë lidhje as me pjesën organizative, dorëheqja […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: