Dr.Fisnik Ferati zgjidhet shef i shtabit komunal të ASH-AAA në Tetovë

vull
Dega e Aleancës për Shqiptarët sonte e konsolidoi Shtabin komunal në Tetovë, ku shef shtabi u zgjodh Dr. Fisnik Ferati.
Po ashtu, u formua edhe ekipi për çështje juridike, ekipi lokal për marrëdhënie me opinionin, si dhe u autorizua formimi i shtabeve vendore.
Në këtë takim i pranishëm ishte edhe shefi i shtabit qendror, Remzi Mehmedi, i cili foli për përgatitjet për fillimin e fushatës në Tetovë, kandidati për kryetar, Vullnet Murseli, bartësi i listës së këshilltarëve, Muzafer Etemi, si dhe kandidatët për këshilltarë komunalë.
Në këtë takim u theksua rëndësia për fitoren në Komunën e Tetovës, e cila fitore do ta sjellë ndryshimin më se të nevojshëm në qytetin universitar që për një dekadë është degraduar si nga pushteti qendror, ashtu dhe nga pushteti lokal.

Next Post

Intervistë me Muamet dhe Agron Islamin, pacient me SMA dhe babai i tij

Si është jeta me atrofi muskulore kurrizore, kur çdo lëvizje kërkon përpjekje të madhe ose është e pamundur? Kur dhe si u diagnostikua djali juaj me sëmundjen? Cili ishte problemi apo sfida më e madhe në atë moment? Agroni: Muameti ishte rreth 20 muajsh kur vumë re se kishte probleme […]

Subscribe US Now