Dr. Florin Besimi: BDI përkrah turizmin dhe shërbimet hoteliere

Blerand Rexhepi

Ekonomia, posaçërisht ajo e vogël, në konceptet e BDI-së, zë vend me rëndësi për përkrahje, subvencionim dhe motivim, për të ruajtur vendet e punës dhe për të shtuar mirëqenien dhe cilësinë e jetës së qytetarëve, u tha në takimin e dr. Florin Besimit, me pronarët dhe të punësuarit në sektorin e hotelierisë dhe shërbimeve që ofrojnë kafenetë.

Shërbimet e hotelierisë, manifestojnë kulturën e mikpritjes dhe promovimit të turizmit, si vlerë e shtuar e Tetovës me rrethinë, kapacitetit të shërbimeve profesionale, të cilat shprehin edhe kulturën e qytetarëve njëherësh traditën shqiptare të respektimit të mysafirit, potencoi dr. Florin Besimi.

Nga takimet e zhvilluara, dr. Besimi theksoi se Kryeministri i parë shqiptar është mundësi që duhet unifikuar faktori shqiptar, duke përdorur fuqinë e vet shqiptarët më 15 korrik, duke votuar BDI-në dhe numrin 9.

Pas takimit, dr. Florin Besimi ka shkruar në rrjetin social si vijon:

Vizitë në objektet hotelierike dhe kafenetë e qytetit✅

PërKryeministrineParëShqiptar #Rretho 9️⃣

Next Post

Azel ylli i ri i muzikës vjen me “Don Don”

Azel është ylli i ri i muzikës që sapo ka hapëruar në tregun e muzikës moderne në vend. Azel, ka sjell projektin me titull “Don Don”, një këngë që me të parën ka nisur ta marrë pëlqimin e publikut. “Don Don” vjen me tekst nga vetë Azel, artisti shqiptar që […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: