Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Dr. Isnije Vejseli nga PDSH-së demanton lajmet e rrejshme

1 min read
Demant i këshilltares Dr. Isnije Vejseli Jonuzi në Komunën e Tetovës:
“Të nderuar miq,
më lejoni të jap sqarim në lidhje me postimin e sotshëm nëpër portale e medija, respektivisht Isnije Vejseli Jonuzi është këshilltare nga rradhët e PDSH-së dhe nuk kam kalu në asnji parti tjetër.
I demantoj shkresat e portaleve dhe mbetem anëtare e denjë e PDSH-së.
Me respekt
Dr. Isnije Vejseli Jonuzi”