Dr. Sadi Bexheti vizitoi Shipkovicën dhe Gajren

vull
Sot pasdite, kandidati për kryetar komune Dr. Sadi Bexheti vizitoi Shipkovicën dhe Gajren bashkë me bartësin e listës Pajtim Thaçi dhe kryetarin e degës së Tetovës Driton Ibishi.
Takimet konstruktive me banorët janë vlerë e shtuar për PDSH-në pasi programi për këto zgjedhje lokale është i bazuar në kërkesat e tyre direkte.
Në Shipkovicë u bisedua për shtratin e lumit që vërshoi vite më parë ndërsa ekipi i PDSH-së veçse ka pregatitur projektin për rregullimin e shtratit të lumit. Mes tjerash, PDSH do të ofrojë sigurimin e bazeneve nga mbeturinat e mundshme. Ndërkaq, në Gajre u diskutua për zgjidhjen që ofron PDSH me rrugicat e fshatit, ujin për pije dhe kanalizimin atmosferik.
Next Post

Dy aparate oksigjeni dhuratë për Spitalin e Gostivarit , donacion nga Integration Kulturverein Debresh

Spitali i Gostivarit ka pranuar nje donacion që përbëhet nga dy aparate për oksigjen në vlerë prej 170.000 den. “Drejtori i spitalit Dr.Jakup Jakupi sot priti në takim përfaqësues nga shoqata IKD (Integration Kulturverein Debresh), dhe nga e njejta shoqatë spitalit tonë në formë donacioni ju dhuruan dy aparate për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: