Drejtori Halili: Hulumtojmë mënyrat më të mira të pajisjeve për tansmetim dhe emetim

Blerand Rexhepi

Drejtori i N.P “Radiodifuzioni Nacional” Festim Halili me ekipin e tij po hulumtojnë  mënyrat më të mira për mirëmbajtje të pajisjeve për transmetim dhe emitim më cilësor të sinjalit televiziv dhe të radios.

Në këtë laborator bëjmë rregullimin, servisimin dhe kalibrimin e transmetuesve dhe repetitorëve. Shiqim dhe dëgjim të këndshëm të Tv dhe Radio sinjalit tonë – shkruan në facebook drejtori Halili.

Next Post

Ligji për regjistrim, opozita flen dhe nuk vjen ne Kuvend

Opozita shqiptare siç duket ende nuk e ka të qartë se fushara zgjedhore ka mbaruar dhe se tani është koha për ti përfaqësuar qytetarët në Kuvend. Për deri sa në seancë plenare vijon debati për Ligjin për regjistrimin e popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave në RMV, 2021, deputetët e opozitës […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: