Drejtori Halili: Modernizojmë dhe digjitalizojmë qendrën e NP Hekurudhat – Infrastruktura

Blerand Rexhepi

Vazhdon modernizimi dhe digjitalizimi i NP Hekurudhat – Infrastruktura- bën të ditur Drejtori i kësaj ndërmarrje  Festim Halili.

Në postimine tij Halili shkruan: Një fjalë e urtë thotë: edhe nëse je në binarët e drejt, mos ri me një vend, por lëviz e zhvillo, sepse të merr treni përpara.

Modernizojmë dhe digjitalizojmë qendrën e NP Hekurudhat – Infrastruktura:  Instalojmë pajisje të reja për monitorim dhe menaxhim të komunikacionit nga largësia, në korridorin 10. Sistem të ri për telefoni IP, rekordim dhe siguri të dhënash.

Sistem të ri të informacionit për udhëtarët, që në kohë reale do të tregojë arritjet e trenave, që do jenë të ndërlidhura me teknologjitë e trakimit me GPS.  Të udhëtojmë me tren, për të mbrojtur ambientin dhe përjetojmë magjinë e udhëtimit-thotë Halili.

Next Post

Ministri Nuredini në takim konsultativ mbi masat e propozuara për mbrojtjen e Liqenit të Prespës

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, së bashku me Ministrin e Bujqësisë, Ekonomisë së Ujërave dhe Pylltarisë Arjanit Hoxha dhe kryetarin e komunës së Resnjës Zhivko Gosharevski , iu drejtuan të pranishmëve në debatin publik që u mbajt sot në Resnjë, ku u diskutua për gjetjen e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: