Drejtori Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

Blerand Rexhepi

Drejtori i Ndërmarrjes Publike “Hekurudhat e Maqedonisë – Infrastruktura”, Festim Halili njofton se ky institucion ka aplikuar në IPA3 programën evropiane, që të financohet dhe përgaditet studimi gjithëpërfshirës për ndërtimin e linjës hekurudhore nga stacioni Ilinden deri tek Aeroporti i Shkupit me gjatësi 6.5 km.

Do të lehtësohet transferimi i mërgimtarëve dhe udhëtarëve të tjerë, nga aeroporti ose anasjelltas në qytetet gjegjëse ku kemi stacion hekururdhor-thotë Halili.

Next Post

Përse armenët vrasin civilët azerë?Cila është në realitet arsyeja e nisjes së përleshjeve? Nga Malik Hasa

Dikur luftërat skenoheshin ashtu siç ia kishte enda atij që mbante letrën dhe lapsin në dorë, ndërsa sot teknologjia nuk e lejon më diçka të tillë. Transmetimet e shumta, fotografitë dhe informacioni i pafund që shpërndahet në rrjetet sociale tregojnë çdo gjë që ndodh në çdo moment në çdo cep […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: