Drejtori i APRMV-së Demiri në ngjarjen me tem “”Ekonomia e Maqedonisë para dhe pas pandemisë”

vull

Ngjarja u ndoq nga Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska dhe Drejtori i Zyrës së ONP-së (Organizatës Ndërkombëtare të Punës) për Evropën Qendrore dhe Lindore z.Marcus Milgrim, ku Organizata e Punëdhënësve në cilësinë e drejtorit të APRMV-së më ndau një mirënjohje bashkëpunimi.

“Shpreha kënaqësinë time se kjo mirënjohje ka një rëndësi të madhe për Agjencinë e Punësimit dhe është një falënderim i përkushtimit tonë të bashkëpunimit me punëdhënësit që është një nga përparësitë kryesore të punës së Agjencisë. Qëllimi i APRMV-së është që të jetë ndërmjetësuesi kryesor në lidhjen e ofertës me kërkesën për fuqi punëtore, në këtë mënyrë do të ndikojë në avancimin e funksionimit të tregut të punës në vend,” u shprehë Abdush Demiri.

Next Post

Riorganizimi i administratës shtetërore, prioritet i yni

Ministri për Shoqëri informatike dhe administratë, Jeton Shaqiri, sot mori pjesë dhe iu drejtua me fjalimin e tij hyrës grupeve të punës në seminarin për Riorganizim të administratës shtetërore dhe menaxhim të ndryshimit në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe seminarin për Efiçencën e institucioneve publike në Republikën e Maqedonisë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: