Drejtori i hekurudhes, Orhan Murtezani, nga Kina paralajmeron lokomotiva te reja

vull

Drejtori i Përgjithshëm i Hekurudhave te Republikës së Maqedonisë së Veriut – Transport, Orhan Murtezani, këto ditë po qëndron në Kinë për kontroll para dërgesës së tre, nga gjithsej katër, elektro lokomotivave.

Përmes një video mesazhi drejtori Orhan Murtezani nga Kina i është drejtuar opinionit duke e njoftuar që hekurudha së shpejti do të ketë në dispozicion katër elektrolokomotiva të reja në vlerë prej 8 milion eurove me mjete të siguruara nga Banka Botërore për Zhvillim dhe Rekonstruim.

Në vazhdim ua sjellim vide mesazhin e Drejtorit të Përgjithshëm, Orhan Murtezanit

Next Post

Dizeli shënon ulje për gjysmë denari

Komisioni Rregullator për Energjetikë ka publikuar sot çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hyjnë në fuqi nga mesnata. Çmimet e benzinës rriten për gjysmë gjegjësisht 1 denar për litër, derisa dizeli shënon ulje për gjysmë denari. Kështu që nga mesnata një litër bvenzin EuroSuper 95 […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: