Drejtori i ISHP Avziu: Secili dokument edhe në gjuhën shqipe

Blerand Rexhepi

“Në të gjitha njësitë rajonale të Inspektoratit të Punës në territorin e Maqedonisë së Veriut tabelat me mbishkrimin e institucionit shënohen edhe në gjuhën shqipe” bën të ditur drejtori i Inspektoriatit Shtetërorë të Punës Alajdin Avziu.

“Në inspektoratin Shtetërorë të Punës, çdo dokument nuk nënshkruhet pa mos u përkthyer edhe në gjuhën shqipe. Kjo është vetëm fillimi por ne kemi si synim që të rritet aplikimi i gjuhës shqipe në përputhje të plotë me ligjin” thotë Avziu Ai nënvizon se së shpejti pritet që gjuha shqipe si gjuhë zyrtare të inkorporohet edhe gjatë inspektimeve në teren.

Next Post

15 vjetori i programit Hat-Trick, Sejdini: Projekt që ndihmon shumë futbollin!

Verën e ardhshme, UEFA do të shënojë 60 vjetorin e organizimit të njërës prej ngjarjeve më prestigjoze në continent, ku Kampionati Europian 2020 do të organizohet në 12 vende dhe qytete të Europës. Futbolli do të jetë një urë lidhëse midis kombeve dhe do ta afrojë këtë garë më afër […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: